Handelsbetingelser

Fragt

finenord sender alle pakker med Post Nord og leveringstid er ca. 1-2 hverdage.
Når du handler hos finenord er levering i Danmark gratis hvis du vælger Post Nord Valgfrit Udleveringssted. Omdeling til private koster 39 kr. og omdeling til erhverv koster 49 kr.  
Hvis din pakke kommer retur til os pga. forkert adresse anførsel fra din side, opkræver vi fragt for at sende pakken igen. 

finenord sender med Post Nord til valgfrit udleveringssted til Sverige for 39 kr. og til Tyskland, Holland og Belgien for 59 kr.

 

Betaling

Alle priser hos finenord er inklusive moms. Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, manglende levering og udsolgte varer.

Hos finenord kan du betale med Dankort, Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, JCB, Diners, Mobilepay og Appelpay.  

 

Alle priser på finenord er i danske kroner (DKK) inkl. alle danske afgifter, told og 25% moms.
Der tages forbehold for tastefejl.

 

Returnering

Hos finenord er der 30 dages returret på alle vare fra den dag, du modtager dem.
Vi tager forbehold for udsolgte varer, hvis du ønsker at ombytte en vare til en anden størrelse eller farve.

Hvis du ønsker at ombytte en vare til en anden størrelse eller farve, har du 30 dages ombytningsret fra den dag, du modtager varen. Hvis du ønsker at ombytte størrelse eller farve og varen er udsolgt, refunderer vi prisen på varen.

Vælger du at returnere en vare, skal du selv betale returneringsomkostningerne. Når vi modtager varen, tilbagebetaler vi pengene til købers kort. Vi anbefaler at du sender os en e-mail på info@finenord.dk, så vi ved pakken er på vej. 

Hvis du opdager en fejl på varen ved modtagelsen, bedes du hurtigst muligt sende varen retur med en beskrivelse af fejlen samt en e-mail på info@finenord.dk. 

Sådan gør du:
Varerne skal være ubrugte og returneres i original emballage, med hængemærker osv.
Vi refunderer ikke penge for returemballage, ligesom vi ikke refunderer penge for porto. Vi modtager ikke returvarer, der bliver sendt pr. efterkrav.

Oplysninger vi skal bruge ved returnering:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail og mobil nummre
  • Kopi af faktura

Du skal sende returvarer til:

finenord
Lange-Müllers Allé 30
2960 Rungsted Kyst
Danmark

 

Reklamation og fejlleverede varer

Hvis du har modtaget en vare med fejl, eller hvis det ikke er den vare, der står på din faktura, returnerer du den blot som beskrevet ovenfor. Hvis vi vurderer, at din reklamation er berettiget, sender vi dig en ny vare fragt frit og refunderer dine fragtomkostninger svarende til prisen på porto for et maxibrev. Hvis varen er udsolgt, refunderer vi prisen på varen. Du er velkommen til at sende din reklamationsvare sammen med andre returvarer, men i det tilfælde refunderer vi ikke portoen.

Firma information

finenord
Lange-Müllers Allé 30
2960 Rungsted Kyst 
Cvr. nr. 32428207

 

Left Fortsæt med a handle
Din ordre

Der er ingen varer i kurven